Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční volejbalový turnaj v Pržně

Článek z Mikroregion Frýdlantsko-Beskydy,7. 12. 2020 20:31

Jubilejní 10. ročník tradičního volejbalového turnaje Prženská smeč - Memoriál Vítězslava Mališe se konal v sobotu 27. června 2020. Ke hře nastoupilo celkem osm týmů ve dvou skupinách. Domácí tým Tornádo Pržno přivítal v Pržně své soupeře s názvem "Kotlety a Šťabajzny, Šestky, Osmičky, Mališovce, Mlátičky, Staré Město a Ijáčky". I letos bylo připraveno bohaté občerstvení, zvláště pak vynikající hovězí guláš Mirka Šálka a Zdeňka Janečka. Všem organizátorům, hráčům i fanouškům děkujeme za vytvoření příjemné atmosféry a již nyní se těšíme na další sportovní setkání.
Pokud byste rádi posílili náš prženský tým, přijďte si zahrát a rozhýbat svoje tělo. Hrajeme za příznivého počasí každý čtvrtek od 18 hod. na hřišti s umělým povrchem za školou.
Radim Ivánek

 

Tento 10. ročník proběhl ve slavnostním duchu. Při zahájení turnaje všechny velice pobavilo baletní vystoupení na motivy "Labutího jezera" v kostýmech v prženských barvách. O toto velmi podařené překvapení se postarali: Lucka, Aleš, Klárka Foldynovi a Naďa, Radim Ivánkovi. Počasí společnému nejen zápolení, ale také přátelskému posezení opět přálo. Zápasy pískali rozhodčí Jiří Lech a Zdeněk Trnka. Patří jim za to velký dík, že v tom vedru je vydrželi řídit všechny. Celý turnaj proběhl ve sportovní fér atmosféře. Po turnaji se ještě unavení aktéři i jejich rodiny sešli k přátelskému posezení u pivka a pečené vepřové kýty, kterou věnoval Petr Javorek. Je třeba poděkovat všem, kteří se aktivně zapojili do přípravy turnaje i do jeho zdárného průběhu. Děkujeme také sponzorům, kteří věnovali ceny do turnaje, zejména firmě Favea Kopřivnice.

 

Výsledek turnaje:    1. místo Mališi 

                                2. místo Mlátičky

                                3. místo Šestky 

                                4. místo Tornádo Pržno

                                5. místo Osmička

                                6. místo Panduři 

                                7. místo Ijáčci 

                                8. místo Roštěnky a Kotlety Pržno